Туристическа Агенция "Ваканция Роза"

Уикенд в СПА хотел „ Вита Спрингс” 3* – село Баня (Разлог)

  • 12 – 14 ноември 2021 ( петък-неделя)
  • Цена: 149 лева
  • 3 дни/ 2 нощувки със закуски, вечери и транспорт в Спа хотел” Вита Спрингс” 3*, село Баня

Тръгване на 11.11., петък, в 8.00 от Руски паметник и в 8.30 от кв. Казичане.

СПА хотел „ Вита Спрингс” 3* е разположен в полите на три планини – Пирин, Рила и Родопите, между  курорта Банско, намиращ се на 3 км, и село Баня /община Разлог/ , прочута с повече от 75 лековити минерални извори.

Kрасивите гледки към планините и близостта до ски- пистите позволява на Спа хотел „Вита спрингс” целогодишна курортна дейност.

В апартхотела всички стаи са със сателитна телевизия и Интернет връзка. Стаите разполагат  със самостоятелни  бани с душ и с принадлежности за баня. 

На разположение на гостите на Хотел СПА Вита Спрингс има уютен ресторант с 50 места и лятна градина, предлагащи вкусни специалитети и  сладкиши. Приятната и тиха музика допълнително помага да се насладим на обстановката. Туристите ще закусват и вечерят в ресторанта на хотела. 

Най-желаното място за гостите на Вита спрингс е басейнът с топла минерална вода, туристите могат да ползват и другите минерални удобства на хотела –  сауна, парна баня и джакузи.

 Апартхотел СПА Вита Спрингс разполага с басейн, с размер 10 метра на 20 метра с обособена детска част. През лятото басейнът е открит, а през зимата закрит. Температура на водата в басейна e 29-33 С. Минералната вода е с доказани качества за балнеолечение и профилактика на хронично-възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, както и за стари травми, заболявания на черния дроб, стомаха и мн. други.

В 12.00 часа в неделя туристите освобождават хотела и отпътуват за София. По-ранният час на тръгване се налага заради парламентарните и президентските избори, които се провеждат този ден!

Предполагаемо прибиране в София –  в 15.00 часа.