Туристическа Агенция "Ваканция Роза"

Септемврийско море в Керамоти и Тасос

  • Дата : 22-25 септември 2022 (четвъртък – неделя)
  • Цена : 279 лева

Тръгване : 7.00 от Руски паметник. София – Благоевград – Кавала-Керамоти.

Към 13.00 групата ще пристигне в курортното селище Керамоти и ще бъде настанена в хотел- Апартаменти „Катерина“ 3*/ Hotel-Apartamenti “Katerina” 3*.

Хотелът е разположен в изключителна близост до плажа, дели ги преминаването през борова горичка, която хвърля естествена сянка и охлажда летовниците по пътя.

Хотелът разполага с апартаменти от по две стаи с обща баня и със стаи с по 3 легла. Всички помещения имат модерно обзаведена баня и тераса. Обстановката е модерна. Стаите са рзположени в няколко вили, които се намират сред градина, пълна с цветя, уединена от близката улица. Това създава в летовниците усещане за индивидуалност и уют.

В рамките на почивката, туристите ще посетят остров Тасос и манастира “Свети Архангел Михаил”, изключително красива обител, която се слави със своите чудеса и удовлетворени молитви!

***Керамоти – Възникнало като рибарско селце, днес Керамоти е китно курортно селище с хотели и малки ваканционни апартаменти. Керамоти е разположено в равнинна местност, близо до делтата на река Места. Целият район представлява малък полуостров, създаден от наносите на река Места, който се врязва на около километър в Бяло море. Керамоти е най-близко разположеното селище от континентална Гърция до остров Тасос и разполага с пристанище, откъдето редовно пътува ферибот до острова.

Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран автобус ***
  • 3 нощувки със закуски в Хотел-Апартаменти „Катерина“3* в Керамоти
  • Медицинска застраховка с лимит на отговорност 5000 евро от ЗД Евроинс АД
  • Присъствие на водач от Агенцията по време на пътуването.

Цената не включва:

  • Пътуването до остров Тасос и посещението на манастира „Свети Архангел Михаил“ с включен двупосочен билет за туриста и автобуса – 20 евро на човек.