Туристическа Агенция "Ваканция Роза"

Истанбул за Теб!

  • Индивидуални екскурзии в Истанбул и на Принцовите острови за пътешествениците, които искат да се насладят самостоятелно на красивия град!

Ние познаваме и обичаме Истанбул!

Цена: 50 евро на ден

Организираме настаняване в 3*и 4* хотели в кварталите Султан Ахмед, Таксим и Лалели.

Туристът ще бъде посрещнат от местен гид, с когото ще може да посети всеки културен обект, пазар, магазин, местност или ресторант по индивидуално изградена за него програма.

При желание на туриста Агенцията закупува билет/билети за автобус, влак или самолет до и от Истанбул и осигурява трансфера до мястото на тръгване, както и присъствието на лицензиран местен екскурзовод на български език.

Заявката за изготвяне на индивидуална програма в Истанбул се приема най-късно 3 (три дни) преди самото пътуване.

Хотелските, пътните и екскурзоводските такси  се уговарят предварително с туриста!

Осигуряваме билети за всички знакови места в Истанбул – „Света София”, Топ капъ сарай, Долмабахче, Сапфир, МОЛ Флория, Емаар, Венеция и други, за музеите „Мадам Тюсо”, „Рахми Коч”, хотел „Пера Палас” със  стаите на Агата Кристи и на Ъ.Хемингуей, осигуряваме посещение на българските места в града – Желязната църква „Свети Стефан” и Българската екзархия, както и  посещения на старите византийски храмове и манастири като „Света Богородица Живоприемен източник” в кв. Балъклъ и много др. екскурзии.

Организираме разходки с корабче по Босфора и посещения на кварталите Бебек, Кузгунджук, Арнауткьой, Ортакьой , Кадъкьой и други.

Организираме посещения на Принцовите острови Буюкада, Халки/Хейбелиада, Каналъ и Бургазада.

Ние познаваме и обичаме Истанбул!

Нощувките в хотела и всички такси се заплащат допълнително от туриста!