Туристическа агенция "Ваканция Роза"

Великденско празнуване в ресторанта на хотел “Happy”3*- град Цариброд/Димитровград, Сърбия, Дата: 19.04.2020, неделя, Цена: 24 лв.

Тържествен обяд с музика, танци и много веселие по случай настъпилия Великден в ресторанта на HotelHappy”3*в град Димитровград,Сърбия

*Обядът с жива музика в ресторанта на Hotel “Happy”3* се заплаща допълнително и е на стойност: 22 лв.

Тръгване в 8.30 часа от Руски паметник по посока Калотина, Димитровград,Пирот 90 км.

В 10.00 туристите ще разгледат Суковския манастир,разположен на река Ерма, построен през 1858 г. Манастирът е зографисан от самоковлията Васил Попхристов през 1869. Посетителите тук са привлечени и от уникалната фреска на Света Богородица Крилатица – Утешителка, изрисувана върху южната стена на храма.

В 11.00 часа – групата пристига в град Пирот.Градът е разположен от двете страни на река Нишава.Туристите могат да пазаруват на известния местен пазар. Обектите с историческо значение са крепостта на Момчил воевода от 14 век и старите възрожденските храмове, изградени и изписани от самоковски майстори: “Света Троица” и “Света Богородица Успение”.

В 13.30 туристите ще бъдат в ресторанта на хотел „Happy”3*, за да участват в тържествения обяд по случай най-хубавия празник – Великден! – допълнително заплащане от 22 лв.

Празникът ще бъде озвучен от оркестъра на ресторант „Хепи“3*.

Менюто включва:

* Шопска салата

* Плескавица – 150 гр

* Свинска вратна пържола – 150 гр

* Гарнитура

* Топла питка

* Десерт – баклава

! Ако туристите желаят към тяхното меню да се добави и агнешко печено месо – цената на обяда ще бъде с 10 лв. по-висока!

Музика, танци и добро настроение, поддържани от отличния оркестър на хотел „Happy”3*!

Отпътуване за София в 18.00 часа.

Цената на екскурзията включва: транспорт, гранични и пътни такси, медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро на ЗК “Евроинс” и екскурзоводско обслужване.

Цената НЕ включва: стойността на обяда и на музикалното оформление – допълнително заплащане от 22 лв.

Общи данни за паспортов и визов режим:

Необходима е лична карта или задграничен паспорт с 6-месечна валидност към датата на пътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни. Децата под 18 години трябва да имат задграничен паспорт и ако пътуват без родителите или само с единия родител – трябва да представят оригинал и копие на нотариално заверена декларация – съгласие за пътуване от родителите!