Туристическа Агенция "Ваканция Роза"

Ваканция на Охридското езеро, 07 – 12.08.2019, сряда-понеделник, Цена: 315 лв.

6 дни/5 нощувки със закуски, вечери и транспорт

*Със собствен транспорт цената е: 255 лв.

Тръгване на 7.08., сряда в 7.30 от Руски паметник по посока Гюешево-Деве баир. В гр. Скопие туристите имат кратка почивка в Старата чаршия за обяд.

Към 16.00 туристите пристигат в Охрид и ще бъдат настанени в хотел „Коцарев“ 2*/ Hotel „Kocarev“ 2*.

Hotel „Kocarev“ се намира на брега на Охридското езеро и отстои на 4 км от центъра на града – 6 минути с кола от центъра на Охрид. Хотелът предлага сезонен открит басейн и разполага с прекрасен ресторант, в който гостите могат да се насладят на традиционна и интернационална кухня.

В общите части на хотела е осигурен безплатен Wi-Fi.

На място има безплатен частен паркинг. Всички помещения имат кабелна телевизия.

Собствените бани включват душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Hotel Kocarev разполага с денонощна рецепция, зала за семинари, детска площадка и магазин за подаръци. Хотелът има тераса за слънчеви бани. Гостите могат да играят футбол или баскетбол на спортните площадки на място.

В дните от своя престой туристите могат да ползват местния плаж или да почиват край басейна на хотела.

По време на престоя за желаещите ще бъдат организирани екскурзии до центъра на Охрид – за разходка,пазаруване и разглеждане на историческите забележителности на града, както и екскурзии до близките градове Струга и Поградец в Албания, за да се наблюдава Охридското езеро и оттам.

На 12.08.2019, понеделник, групата потегля обратно към България.На връщане може да бъде избран маршрутът през градовете Битоля и Прилеп, за да се видят нови места от земята на Северна Македония